Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elismerések a szervező munkáért

Szöveg: hm.gov.hu |  2010. október 8. 23:16

Elismeréseket adtak át október 8-án, pénteken Budapesten, a Hotel Hadikban. A díjakat az idei, kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató sikeres megszervezéséért és lebonyolításáért ítéltek oda a gazdasági társaságok és a katonai szervezetek munkatársainak.

Az eseményen megjelent Fodor Lajos, a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára, Benkő Tibor altábornagy, a HM Honvéd Vezérkar főnöke, Kovács József vezérőrnagy, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka, Csampa Zsolt, az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának alelnöke, valamint Domján László dandártábornok, az MK Katonai Biztonsági Hivatal főigazgatója is.

Az idei, kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató sikeres megszervezéséért és lebonyolításáért odaítélt elismeréseket a közigazgatási államtitkár és a vezérkari főnök adta át a jutalmazottaknak. (Akiknek névsorát mellékeltük.)

A Hotel Hadikban megtartott esemény azért is rendhagyó volt, mert a cégek képviselői adományokat nyújtottak át a hadiárváknak, valamint az Afganisztánban elhunyt katonák családtagjai számára.

1595908506
 

1595908507
 

1595908507
 

1595908507
 

Fotó: Tóth László