Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Mini léginap a SYMA Csarnokban

Szöveg: honvedelem.hu |  2008. augusztus 2. 8:33

A Magyar Honvédség 160. és a Légierő 70. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató előtt a szervezők ráhangolódást biztosítanak az érdeklődőknek, ugyanis koncertekkel egybekötött mini léginapot tartanak augusztus 2-án a budapesti SYMA Sport és Rendezvényközpont területén.

2008. augusztus 2-án utolsó állomására, a budapesti Syma Csarnok előtti parkolóba érkezik a repülőnapot népszerűsítő roadshow, egy “Mini léginap" keretében. Az érdeklődőket statikus légibemutatóval, játékokkal, jegysorsolással, fellépőkkel várják a szervezők. A repülőnap előtti egyetlen sajtótájékoztatót is itt tartja Dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszter.

A rendezvény augusztus másodikán, szombat délután 14.00-kor veszi kezdetét a haditechnikai eszközök statikus kiállításának megnyitása (BTR-80, Mig-21 Cápeti, stb.), valamint a szimulátor verseny is ekkor kezdődik. Ezt követően a Fool Moon acapella együttes koncertje és a Katonazenekar előadása következik. 16.00–tól Dr. Szekeres Imre Honvédelmi Miniszter érkezik majd a rendezvény helyszínére és megtartja sajtótájékoztatóját a kecskeméti repülőnapról.
A miniszteri sajtótájékoztatót Völgyi Zsuzsi koncertje és a különféle versenyek eredményhirdetései, valamint a színpadon a repülőnapi játékok követik.
Sor kerül a tavalyi Repülőnapon készített film levetítésére is, az est fénypontja és egyben zárása pedig a Hooligans koncertje lesz.

A repülőnappal kapcsolatban további információk a rendezvény hivatalos honlapján: www.repulonap.hu.