Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Idén is várják a katonamotorosokat

2009. június 24. 14:58

Az idén is megrendezésre kerül a Katona Motoros Sportegyesület hagyományos motoros találkozója 2009. augusztus 7-9. között, a helyszín a Honvéd Szakszervezet kezelésében lévő üdülő Békésszentandráson, a Holtkőrös közvetlen partján.

Az első estére egy visszafogott tábortüzes mulatságot, a második napra egy egész napos motoros túrát terveznek a rendezők, mely egyik fő állomása a szolnoki Repülőmúzeum, a másik pedig egy nagyon finom ebédet követően a Gyomaendrődön megrendezésre kerülő XIII. Nemzetközi Bogártalálkozó, amelyen a tervek szerint a részt vevő bogarasokkal együtt felvonulnak a motorosok. A felvonulást követően visszatérnek a táborba, és csapnak egy nagy bulit, háziversenyekkel tarkítva.
A helyszín
Mintegy 4000 m2-es karbantartott közvetlen vízparti füves terület áll rendelkezésre saját stéggel, büfé folyamatosan biztosított. A szállást mindenki számára csak sátrazással tudják megoldani a szervezők, a sátorhelyet biztosítják, tisztálkodásra a helyszínen található, csak erre a célra alkalmazott faházakban lesz lehetőség. Lehetőség van strandolásra, illetve engedéllyel rendelkezőknek horgászatra is. Bevásárlási lehetőség a 10 km-re lévő Szarvason található, ami önmagában is látványosság.

A találkozó részvételi díja személyenként 4.500 Ft, mely összeg magában foglalja a sátorhelyet, illetve a túra napján az ebédet. A jelentkezőknek az egyesület számlájára személyenként 2.000 Ft regisztrációs díjat kell befizetniük 2009. július 31-ig. Természetesen érkezéskor csak a fennmaradó 2.500 Ft-ot kell majd személyenként megfizetni. Csak 18. életévüket betöltött (ha nem utas, akkor érvényes vezetői engedéllyel rendelkező) személyek jelentkezését tudják elfogadni. A találkozón és a túrán, mindenki saját felelősségére vesz részt, amit aláírásával megérkezésekor igazol.

A regisztráció összegét a következő számlaszámra kell befizetni:
Katona Motoros Sportegyesület 1010385-02756000-01003002
A megjegyzés rovatba a befizető nevét kérjük megadni.

Jelentkezés és információ: Dobai István 30-289-3389

1595888464