Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Idősotthonokat fertőtlenítettek a katonák

Szöveg: honvedelem.hu |  2020. december 17. 15:25

A Magyar Honvédség továbbra is mindent megtesz az állampolgárok biztonságának és egészségének védelméért, végrehajtja a járványügyi helyzettel kapcsolatos, számára meghatározott feladatokat. Képességeivel hozzájárul a bentlakásos szociális intézmények, közintézmények járványmegelőzéséhez.

Nagyberkiben is fertőtlenítettek a vegyivédelmisek

Az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj a nagyberki Új Remény Idősek Otthonában fertőtlenített december 17-én, csütörtökön.

A Somogy megyei településen található otthonban a tíz katonából álló Biológiai Mentesítő Csoport a MOL Hygi Flow Rapid alkoholos fertőtlenítőszert használta. Mentesítették a közös helyiségeket, a vizesblokkokat, a folyosókat és a lakószobákat is, annak érdekében, hogy az ünnepek már teljes biztonságban telhessenek.

Szöveg: MH 93. PSVVZ
Fotó: Csóti Diána hadnagy

* * *

Solton fertőtlenítettek a repülőbázis katonái

Az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis katonái ezúttal Solton, a Harmónia Integrált Szociális Intézmény Fogyatékosok és Idősek Otthonát fertőtlenítették mintegy 2200 négyzetméteren: hálótermeket, foglalkoztató helyiségeket, fürdőhelységeket, irodákat és közös helységeket mentesítettek.

Szöveg és fotó: MH 59. SZHB