Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

„Kerek” születésnaposokat köszöntöttek

Szöveg: honvedelem.hu | Fotó: Révész Csaba |  2021. június 25. 9:21

Ajándéktárggyal és emléklappal köszöntöttek egy „kerek” születésnapját ünneplő katonát és egy honvédelmi alkalmazottat az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezrednél, Székesfehérváron.

IMG_0142-_1

Supatek Ferenc törzszászlós 1988 óta szolgál a Magyar Honvédségnél, 2007 óta a székesfehérvári alakulatot erősíti, jelenleg az ezred ügyviteli részlegének munkáját irányítja.

Balázs Péter honvédelmi alkalmazott 2008 óta végez garázsszolgálatot a katonai szervezetnél, napjainkban a Műszaki Ellenőrzőállomás szakmunkásaként dolgozik.

Vokla János ezredes, az alakulat parancsnoka nevében Koronczai Tibor alezredes, parancsnokhelyettes, valamint Csizmadia Lajos főtörzszászlós, vezénylőzászlós ajándéktárggyal és emléklappal köszöntötte az ünnepelteket.

IMG_0132__1

Supatek Ferenc törzszászlós egy másik meglepetést is átvehetett elöljáróitól: mivel a Magyar Honvédség kötelékében több, mint két évtizeden át szolgált, kiemelkedő munkája elismeréséül – egyben ötvenedik születésnapja alkalmából – dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter emléktárggyal, egy dísztőrrel jutalmazta.

IMG_0149__1