Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Múzeumok Éjszakája a RepTárban

Szöveg: honvedelem.hu |  2021. június 25. 8:02

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum idén is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája országos szintű programsorozatához. Június 26-án 16 órától éjfélig zseblámpás tárlatvezetésekkel, előadásokkal, repülőgép és helikopter beülési lehetőséggel várja a látogatókat.

A megannyi izgalmas program mellett beszállókártya megvásárlására is lesz lehetőség, amellyel öt megnyitott gép pilótafülkéjébe ülhetnek be a kártyatulajdonosok. A családokat, kisgyermekeket gyereksarok várja, ahol repülős kifestők, századjelvény és repülős csillámtetoválás készül.

A szakmai programok iránt érdeklődőket interaktív előadások várják különböző időpontokban. A különleges, interaktív előadásokat Kovács István nyugállományú ezredes, Lente Zoltán, az MH 86. Helikopter Bázis repülőműszaki tisztje és Magó Károly, az MH 86. Helikopter Bázis zászlósa, roncskutató tartja.

Elmaradhatatlan program, a zseblámpás tárlatvezetés, három különböző időpontban veszi kezdetét. A RepTár egyéb élményelemei - 4D mozi, szimulátor, 3D karika - késő estig foglalhatóak, illetve az ajándékbolt és a RepTár Bisztró éjfélig várja a látogatókat. Az estét még hangulatosabbá teszi az Indóház fényfestése és néhány repülőgép különleges fényű megvilágítása.

A rendezvény, az aktuális kormányrendelet értelmében védettségi igazolvány, illetve fényképes igazolvány felmutatásával látogatható. A belépés 16 órától díjmentes!

További információk a RepTár honlapján és a RepTár Facebook oldalán.

RepTár Szolnoki Repülőmúzeum_Múzeumok Éjszakája
Címkékmúzeum
×