Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Kihívást indítottak a szegedi kadétok

Szöveg: honvedelem.hu / csonka-szeged.edu.hu | Fotó: csonka-szeged.edu.hu |  2023. május 3. 15:07

A Szegedi SZC Csonka János Technikum kadétjai kihívást intéznek Magyarország kadétjai felé. A kihívás lényege, hogy a Honvéd Kadét Programban résztvevő iskolák kadétjai alaki foglalkozást tartsanak városuk ikonikus helyszínén és az erről készült videót a közösségi médiában megosszák, ezzel tisztelegve hazánk katonai múltja előtt.

szegedi_kadétok

A kihívást teljesítőknek tetszőleges alaki foglalkozást kell tartaniuk, amelyről a közösségi média elveinek megfelelő hosszúságú és méretű videófelvételt kell készíteniük. Az elkészült videót az iskola közösségi média és webes oldalaira kell feltölteni, majd lehetőség szerint megjelölni a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédséget oldalait is. A videó linkjét minden esetben el kell küldeni a [email protected] e-mail címre, különben a nevezés érvénytelen lesz.

Fontos tudnivaló, hogy a videóban szerepelhetnek olyan kadétok, akik számára még nem biztosított a formaruha, de az ő esetükben törekedni kell az egységes megjelenésre, azaz egyforma színű pólót és nadrágot kell viselniük. A videók feltöltésének és megosztásának a határideje: 2023. május 31.

Az elkészült munkákat egy szakmai zsűri fogja értékelni, majd a legjobb három videót a Magyar Honvédség megosztja a felületein. A legtöbb kedvelést kapott videó szereplői és segítő tanárai elismerésben részesülnek. Nyereményük, hogy testközelből megismerkedhetnek a Magyar Honvédség high-tech eszközeivel!

További információ, illetve a szegedi kadétok által készített videó elérhető az intézmény oldalán.