Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Kistérségi találkozó Jobbágyiban

Szöveg: Gáspár M. Levente őrnagy |  2011. augusztus 31. 11:47

A kistérségben élő nyugállományú katonák számára rendezett találkozót a Jobbágyi Nyugállományúak Egyesülete és az MH Kelet-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság salgótarjáni Toborzó- és Érdekvédelmi Irodája augusztus utolsó péntekjén, a Nógrád megyei Jobbágyiban.

A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége (BEOSZ) Észak-magyarországi Régiója által is támogatott rendezvényre mintegy százötvenen látogattak el, köztük a régióban működő tizenöt nyugállományú egyesület vezetője.

A rendező egyesület elnöke, Hornyák Miklós nyugállományú őrnagy, megnyitó beszédében hangsúlyozta: a mostani a negyedik találkozó, s ezt a hagyományt az elkövetkező években sem kívánják megszakítani.

A jelenlévő igényjogosultaknak a rendezvény ideje alatt a salgótarjáni és az egri toborzó- és érdekvédelmi irodák által üzemeltetett, kihelyezett érdekvédelmi ügyfélszolgálatnál lehetőségük volt problémáikat elintézni, többek között leadhatták üdülési igényeiket, s igazolásokat kaptak a Honvédkórház–Állami Egészségügyi Központ szolgáltatásainak igénybe vételéhez.

Fotó: Csehi Attila zászlós