Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Korszerű munkaruházatot kaptak az ezred egészségügyi dolgozói

Szöveg: MH 1. HTHE | Fotó: Gajdos Milán hadnagy |  2021. január 15. 8:29

Korszerű munkaruházatot szerzett be az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred az egészségügyi területen dolgozók részére.

MH_1_HTHE_korszerű_munkaruházat_egészségügy (3)

Az öltözet anyaga kopásálló, illetve vízlepergető, emellett szennyeződés taszító tulajdonságokkal is rendelkezik és vízhatlan varrástechnológiával készült. A munkaruhák rossz időjárási körülmények között is jól láthatóak, mert az egészségügyi szakszemélyzet minél gyorsabb észlelhetősége egy esetleges veszélyhelyzet kialakulása során kiemelten fontos a tűzszerész, a hadihajós katonáknak, illetve a műveleti körzetben tartózkodó személyeknek egyaránt.

„Az egészségügyi dolgozók ellátása korszerű, minden követelményeknek megfelelő ruházattal az első lépés volt az idei fejlesztésekben. Következő lépésben a tűzszerész és hadihajós állományt látjuk el megfelelő minőségű ruházattal, amely fontos feltétele a nagy szennyeződéssel járó munkák biztonságosabb végrehajtása mellett a hadigyakorló ruházat megóvásának is" - emelte ki Szilágyi Zsolt ezredes, az alakulat parancsnoka.