Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Különleges műveletiek, kollégisták és táncosok

Az elmúlt hét legizgalmasabb videói

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. szeptember 5. 15:07

Összeállításunkban az elmúlt hét leglátványosabb videóit tekinthetik meg.

Megnövelt készenlét Magyarország biztonsága érdekében

Az elhúzódó háború, valamint a folyamatos migrációs nyomás okozta állandósult biztonsági kockázat szükségessé tette a Magyar Honvédség „mobilizációját”: Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter utasítást adott a Magyar Honvédség parancsnokának, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a honvédség harc- és reagálóképességét növelje. Az utasításnak megfelelően elkezdődött egy kiemelt és nagyobb intenzitású gyakorlatozás és felkészítés, amelynek keretében a honvédség harc- és reagálóképességének növelése érdekében szervezték meg és hajtották végre a Magyar Honvédség összhaderőnemi, különleges műveleti gyakorlatát. A kiképzőfoglalkozás sajtónapján Magyarország honvédelmi minisztere és a Magyar Honvédség parancsnoka is jelen volt.

A teljes tudósítás itt érhető el.

Régi helyén az új kollégium

Huszonhárom év után ismét katonai kollégium kezdheti meg a működését Szolnokon. Augusztus 31-én, szerdán az MH Béketámogató Kiképző Központja adott otthont a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium Szolnoki Honvéd Kollégiuma évnyitó ünnepségének.

A teljes tudósítás itt érhető el.

Táncra magyar!

Rengeteg érdeklődőt vonzott a zenés őrségváltás és a „Táncra magyar!” című dramatikus táncjáték a budai Várban, szeptember 3-án, szombaton.

A teljes tudósítás itt érhető el.

Címkékhonvédelem