Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

honvédelem

Benkő Tibor Parlamenti Beszéde KLAC8200

Benkő Tibor: Magyarország védelme érdekében az átfogó megközelítés meghonosítása a cél

2021. május 27. 12:36

Megvitatta a védelmi és biztonsági tevékenységek összehangolásáról szóló törvényjavaslatot, valamint a NATO irányítása alatt végrehajtott balkáni katonai békefenntartó műveletekhez történő magyar hozzájárulásról szóló határozat hatályon kívül helyezését május 26-án, szerda este az Országgyűlés.

együttműködési megállapodás_Székesfehérvár (3)

Összefogás a hazafias, honvédelmi nevelés érdekében

2021. január 20. 17:49

Együttműködési megállapodást írt alá a Honvédelmi Sportszövetség, a Székesfehérvári Tankerületi Központ és a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola január 20-án, szerdán. A szövetség első ízben kötött ilyen jellegű megállapodást oktatási intézményekkel. Céljuk a hazafias nevelés elmélyítése, valamint a honvédelmi ismeretek átadása.

TUN_3525

Újabb iskolában indul honvéd kadétképzés

2020. december 9. 13:39

Csatlakozik a Honvéd Kadét Programhoz a Szerencsi Szakképzési Centrum Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Az együttműködési megállapodást az MH 2.vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezreddel írták alá december 9-én, szerdán. A csatlakozást igazoló oklevelet dr. Ruszin Romulusz, a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára adta át az intézmény igazgatójának.

index

Együtt újra sikerülni fog

2020. november 21. 8:00

A Magyar Honvédség számára a magyar emberek biztonsága az első. Az állampolgárok mint mindig, most is számíthatnak a katonákra.

1

A honvédelmet érintő törvények módosításáról nyújtott be módosító javaslatot a tárca

2020. november 18. 18:34

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes expozéjával kezdődött a honvédelmet érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat vitája november 17-én, kedden az Országgyűlésben.

KISM5379_1

Honvédelem és honvédelmi nevelés

2020. október 30. 19:46

A Magyar Honvédség az elitet keresi - hangsúlyozta dr. Ruszin Romulusz, a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára „A honvédelem és a honvédelmi nevelés” címmel tartott előadásában, október 30-án, pénteken, Nyíregyházán.

×