Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Legyél huszonnégy órára „Acélkocka"!

Helyőrségi nyílt nap lesz a szentendrei laktanyában

Szöveg: honvedelem.hu / MTI |  2023. március 8. 9:07

Helyőrségi nyílt napot tart az MH Altiszti Akadémia a szentendrei laktanyában, március 23-án. Aki pedig ki szeretné próbálni, milyen lehet az „Acélkockák" egy napja, azok március 12-én éjfélig jelentkezhetnek a különleges élményekkel kecsegtető programra.

nyilt-nap-plakát_1

A regisztráció feltétele a betöltött 16. életév és az érvényes online regisztráció, a 18 év alattiak esetében szülői beleegyező nyilatkozat is kell.

A március 23-ai nyílt napon az érdeklődőkre irányított, napirend szerinti élet, reggeli torna, alaki foglalkozás és katonai jellegű foglalkozások várnak. Lesz fegyverzettechnikai bemutató, bemutatkoznak a honvédség gép- és harcjárművei, többi között a Lynx gyalogsági harcjármű, a Gidrán harcjármű és a Leopard harckocsi. Emellett meg lehet nézni katonai személy- és tehergépjárműveket, a H145M helikoptert, a Mistral Atlas rakétaindító állványt és pilóta nélküli repülőeszközöket, drónokat.

Az érdeklődők légpuskalövészeten vehetnek részt, bemutatják nekik a különleges műveleti felszereléseket, tűzszerész-felszereléseket, valamint a digitális katona felszerelését is.

A nyílt napról további részletek a https://mhaa.honvedseg.hu/nyilt-nap/ oldalon olvashatók, és ott lehet jelentkezni a programra.

24óra-acélkocka-plakát_2
Címkéktoborzás