Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Megnövekedett járműforgalom várható Szegeden

Szöveg: HVK SKF | Fotó: Kertész László |  2023. október 4. 15:30

Az MH 4. Területvédelmi Ezred október 5-én a reggeli órákban személyi állomány átcsoportosítást hajt végre, ezért megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani az alábbi útvonalon: Szent Gellért Fórum (Szeged, Városgazda utca 19) – Kossuth Lajos sugárút – Tisza Lajos krt - Dugonics tér – Aradi Vértanúk tere.

645108fce7299238067757

A Magyar Honvédség kéri a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel a konvojok hossza és szabály szerinti haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. A zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, ezért a járművek haladását kísérőjárművek biztosítják. Kérjük a járművezetőket, hogy a katonai menetoszlopok közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjenek.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy az állampolgárok nyugalmát a lehető legkisebb mértékben zavarja.

A lakosság megértését és türelmét köszönjük!

Címkékkonvoj