Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nagy gurítás Somogyországban

Szöveg: Mészáros Károly százados |  2010. november 24. 8:19

Elsősorban nem az eredmény, hanem az egészséges életmód, a sportolás és az együttlét volt a legfontosabb- mondta Huszár Péter alezredes, az MH Nyugat-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság megbízott parancsnoka azon a tekeversenyen, amelyet a somogyi megyeszékhelyen tartottak.

Az MH Nyugat-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság kaposvári Toborzó és Érdekvédelmi Irodája által szervezett sporteseményt három évvel ezelőtt a zalaegerszegi „kiegesek" indították el, akkor még három résztvevővel. Most öt katonai csapat kezdte meg a versengést.
A házigazdák képviseletében Fehér Gábor alezredes, irodavezető köszöntötte a vendégeket, majd Huszár Péter alezredes, az MH Nyugat-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság megbízott parancsnoka nyitotta meg a somogyi tekeversenyt november 17-én.

A kaposvári KÖZÚT szuperligás tekecsapat pályáján az amatőröktől a „profi" versenyzőkig döntötték a bábukat.
Nagy csata alakult ki a csapatversenyen az ezüstéremért folytatott harcban, amelyben végül csupán három pont döntött a végső sorrendről.

– Elsősorban nem az eredmény, hanem az egészséges életmód, a sportolás és az együttlét volt a nap célkitűzése – összegezte mondanivalóját Huszár Péter alezredes. Megköszönte a verseny megszervezésében és lebonyolításában nyújtott segítséget és a támogatást Koncsek Antal nyugállományú ezredesnek, a Somogy megyei védelmi bizottság titkárának.

A díjazottak mellett gratulált a rendezőknek – a kaposvári iroda személyi állományának – a felejthetetlen vendéglátásáért.

Csapat eredmények: 

1. MH Nyugat-magyarországi HP-ság

2. TÉI-Szombathely

3. TÉI-Zalaegerszeg

Egyéni győztes – „Somogyország Legnagyobb Guritója"

Szakasics Zoltán őrnagy (TÉI-Szombathely)

Fényképezte: Koncsek Barna főtörzsőrmester

Címkéksport