Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nyugdíjba vonulót köszöntöttek Székesfehérváron

Szöveg: Gyimóthy Levente | Fotó: Révész Csaba |  2022. január 29. 10:05

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték Gicziné Lőrincz Veronikát Székesfehérváron, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezrednél.

_CSL3103_1

A honvédelmi alkalmazott 1987 óta dolgozik a honvédség kötelékében. Nyugdíjba vonulása alkalmából Koronczai Tibor alezredes, az alakulat parancsnokhelyettese – megköszönve a híradó és infokommunikációs rendszer működése érdekében végzett munkáját - adott át számára ajándéktárgyat, jó egészségben, családi körben töltött nyugdíjaséveket kívánva neki.

Az alakulat dunántúli híradó és informatikai főközpontjának pápai részlegén dolgozó Veronika korábban a győri Gabonaforgalmi és Malomipari Vállalatnál végzett adminisztrátori munkát. Katonaként szolgáló férje révén került a pápai alakulathoz ahol eleinte gépírói munkát végzett, hadműveleti anyagokat kezelt. Később, a szervezet telefonközpontjába került. Jelenleg ügykezelői feladatokat lát el – de immár a székesfehérvári ezred kötelékében.

Nyugdíjasként idős édesanyjával és három unokájával szeretne több időt tölteni. De a kertben is több munkát szeretne végezni – 2006 óta nyugállományú férjével együtt.

_CSL3095_1