Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Önzetlenségüket bizonyították a HM EI Zrt. munkatársai

Szöveg: Petróczy Levente | Fotó: Nagy Gábor |  2023. február 9. 17:36

Kihelyezett véradást szerveztek Budapesten a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. (HM EI Zrt.) Salgótarjáni úti objektumában február 8-án, szerdán.

IMG_9582

A HM EI Zrt. munkatársai körében már hagyománnyá vált, hogy évente kétszer, rendszerint a téli hónapokban és nyár végén véradással segítik az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) munkáját.

Az időpontválasztás nem véletlen, ezekben a hónapokban az átlagosnál kevesebben nyújtják karjukat, így ilyenkor még nagyobb szükség van a segítségre. Az OVSZ, a Magyar Vöröskereszt és a HM EI Zrt. kollégái között kialakult több éves együttműködésnek köszönhetően minden alkalommal lehetőség van irányított véradásra is, és a társaság dolgozói közül szinte minden alkalommal valaki első véradóvá válik. Az OVSZ ajándékai mellett a HM EI Zrt. a cég logójával ellátott pólóval kedveskedett segítőkész dolgozóinak. A HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt-nél büszkék arra, hogy munkatársaik közül ennyien állnak ki egy nemes cél mellett, ezzel is bizonyítva a társadalmi felelősségvállalás fontosságát.

Címkékvéradás