Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Parancsnoki látogatás a MOON STAR 2021 foglalkozáson

Szöveg: Józan Tímea hadnagy | Fotó: Bankó József önkéntes területvédelmi tartalékos szakaszvezető és a szerző felvételei |  2021. október 4. 17:17

A MOON STAR 2021 összevont tartalékos kiképzési foglalkozás helyszínére, Újdörögdre látogatott Bozó Tibor vezérőrnagy, az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság parancsnoka.

Bozó_Moon_Star (7)

A nap során a vezérőrnagy megtekintette az egyhetes foglalkozás idejére létrejött alkalmi kötelék - vezetési pont - napi munkavégzését, a tartalékos állomány számára kialakított elhelyezési körleteket, és a kiképzési foglalkozásokat.

A tábornokot Sipos Antal ezredes, az MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred ezredparancsnoka fogadta, majd a vezető állomány jelentett a kiképzést végrehajtó tartalékos állomány létszámáról, a foglalkozások menetéről, valamint a kiképzéssel kapcsolatos tervezett jövőbeni feladatokról.

Bozó_Moon_Star (8)

Bozó Tibor vezérőrnagy megtekintette mind a tizennyolc kiképzési foglalkozási állomást, beszélgetett a tartalékos állománnyal, érdeklődött végzettségükről, az önkéntes tartalékosi szolgálatra való jelentkezésük motivációjáról, és az eddig szerzett katonai élményeikről, feladataikról.

Kapcsolódó cikkek