Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Parancsnoki látogatás Nyíregyházán

Szöveg: Szidor Viktória tartalékos százados | Fotó: a szerző felvételei |  2021. augusztus 6. 8:43

Az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezrednél tett látogatást dr. Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy augusztus 5-én, Nyíregyházán. A Magyar Honvédség parancsnokát Bozó Tibor vezérőrnagy, az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság parancsnoka és Polyák András ezredes, a területvédelmi ezred parancsnoka fogadta.

Parancsnoki látogatás 15

Bozó Tibor vezérőrnagy első alkalommal látogatott el a nyíregyházi székhelyű területvédelmi ezredhez, ahol állománygyűlést tartott az ezredtörzs, valamint a területvédelmi zászlóaljak állományának. A vezérőrnagy ismertette a területvédelmi ezreddel szemben támasztott követelményeket, valamint az alakulat előtt álló feladatokat. Az állománygyűlésen részt vett továbbá Imre István ezredes, az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság hátországvédelmi igazgatója, valamint Hazafi Károly főtörzszászlós, vezénylőzászlós is.

A délután folyamán dr. Ruszin- Szendi Romulusz vezérőrnagynak, a Magyar Honvédség parancsnokának - Bozó Tibor vezérőrnagy jelenlétében - Polyák András ezredes tett jelentést a területvédelmi ezred jelenlegi helyzetéről és végrehajtott feladatairól.