Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A Magyar Honvédség parancsnoka

LALA9041

A honvédelmi miniszter udvariassági látogatáson fogadta az Ohiói Nemzeti Gárda parancsnokát

2021. június 10. 15:14

Benkő Tibor udvariassági látogatáson fogadta június 10-én, csütörtökön John C. Harris vezérőrnagyot, az Ohiói Nemzeti Gárda (OHNG) parancsnokát. Az amerikai tábornok az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság (MH TTP) parancsnokának meghívására érkezett Budapestre. Harris vezérőrnagyot ugyancsak fogadta a Magyar Honvédség új parancsnoka, Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy.

Ruszin vorgy - hirtv

Magyarország élőben - dr. Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnaggyal

2021. június 9. 21:26

Milyen az ideális katona? Mire készül a Magyar Honvédség a haderőfejlesztési programmal? Jó-e Magyarországnak az erős hadsereg? Dr. Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Hír TV Magyarország élőben című műsorában nyilatkozott.

20210609-PAT-kecskemet (1)

Gripenek közt

2021. június 9. 16:20

Kecskeméten, az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tett látogatást június 9-én, szerdán Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes és dr. Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnoka.

Ruszin-Szendi Romulusz M1

Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy: az afganisztáni misszió volt az egyik legveszélyesebb

2021. június 9. 14:04

Az afganisztáni volt az egyik legveszélyesebb katonai misszió, amelyben magyar katonák részt vettek - mondta a Magyar Honvédség parancsnoka az M1 aktuális csatornán június 9-én, szerdán.

hazateres afganisztanbol - video nyito2

Hazatértek

2021. június 8. 23:28

Hazatért a Magyar Honvédség utolsó kontingense Afganisztánból. Katonáink tizennyolc évvel ezelőtt kezdték meg szolgálatukat, így az afganisztáni szerepvállalás a Magyar Honvédség egyik legjelentősebb missziójaként írta be magát történelmünkbe. A hazatérőket Kecskeméten, az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison dr. Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnoka fogadta június 8-án, kedden.

Ruszin vorgy - spiritfm

Exkluzív - a Spirit FM-nek adott interjút a Magyar Honvédség parancsnoka

2021. június 8. 22:07

A Spirit FM rádió műsorvezetőjének kérdéseire válaszolt dr. Ruszin-Szendi Romulusz vezérőragy, a Magyar Honvédség parancsnoka az Exkluzív Novák Andrással című műsorban.

Áder_János_látogatása (29)

Áder János: folytatódik a haderőfejlesztés

2021. június 8. 20:08

A magyar honvédek már most is és a jövőben még inkább képesek lesznek szavatolni az ország és a magyar emberek biztonságát - jelentette ki Áder János köztársasági elnök a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program részeként beszerzett haditechnikai eszközök és felszerelések képességbemutatóját követő tájékoztatóján, június 8-án, kedden, a szomódi lőtéren.

Ruszin vorgy - inforadio

„Nincs lehetetlen feladat a magyar katonának”

2021. június 7. 22:12

Az InfoRádió Aréna című műsorában válaszolt a műsorvezető kérdéseire dr. Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnoka június 7-én, hétfőn.

20210607-Ruszin-vorgy

Bemutatkozott a Magyar Honvédség parancsnoka

2021. június 7. 9:00

A magyar emberek a migrációs helyzetben és a koronavírus idején is számíthatnak a magyar katonákra, nem kell tőlük félni akkor sem, ha fegyverrel vannak az utcán, nekik az a dolguk, hogy garantálják a biztonságot - mondta a Magyar Honvédség újonnan kinevezett parancsnoka június 7-én, hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Magyar Honvédség parancsnoka (nyitó)_2

„Az igazság erő nélkül keveset ér”

2021. június 5. 12:46

Az Országház kupolacsarnokában június 5-én átvette kinevezését Áder János köztársasági elnöktől dr. Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy, a Magyar Honvédség új parancsnoka.