Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Rendőrségi elismerést kapott a hódmezővásárhelyi katonazenész

Szöveg: Búz Csaba főhadnagy | Fotó: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság |  2021. június 15. 16:55

A Csongrád-Csanád megyei rendőrfőkapitány elismerését vette át az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi katonája június 15-én, kedden.

rendőrségi_elism_jav (2)

Dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok, Csongrád-Csanád megyei rendőrfőkapitány, az illegális migráció elleni küzdelemben nyújtott tevékenységének, illetve a rendőrséggel való együttműködés elismeréseként adta át az emléktárgyat Kálmán Csaba Péter törzsőrmesternek, az MH Hódmezővásárhely Helyőrségi Zenekar zenészének.

rendőrségi_elism_jav (4)

Kálmán törzsőrmester május utolsó napján Szeged irányába közlekedett, amikor az országút szélén egy gyanús kisbuszra lett figyelmes és azt is észrevette, hogy több személy táskákkal siet az autó felé. A törzsőrmester már többször teljesített szolgálatot a déli határszakaszon és a megelőző felkészítéseken kapott információk alapján feltételezte, hogy az autó nem véletlenül állt a helyszínen. Azonnal értesítette a rendőrséget és folyamatos kapcsolattartás mellett követte a gyanús kocsit.

A rendőrök a segítségnek és az együttműködésnek köszönhetően sikeresen elfogták az embercsempészeket és az illegális bevándorlókat is.

rendőrségi_elism_jav (3)
rendőrségi_elism_jav (1)