Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Sikerrel zárult a kiképzés

Szöveg: Papp Nikolett |  2008. november 22. 9:37

Újabb kibocsátóra került sor Szentendrén november 20-án. Ezúttal kilencven fő végezte el három hónapos alapkiképzését a szentendrei MH Központi Kiképző Bázison, ők azok a fiatal katonák, akik ezután átkerülnek a MH Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskolára, ahol tiszthelyettes OKJ 52- es nappali képzésben vesznek majd részt.

A családias hangulatú ünnepségen jelen voltak a bázis és az iskola vezetői, a tiszthelyettes hallgatók hozzátartozói és felsorakozott a laktanya teljes személyi állománya. Dr. Isaszegi János mk. vezérőrnagy, a bázis parancsnoka, beszédében köszöntötte a hallgatókat, kiemelte, hogy a tiszthelyettesekre nagy szükség van, mert a Magyar Honvédség jelentős személyi hiánnyal küzd, ennek harmadát tiszthelyettes beosztások teszik ki. Megköszönte a kiképzőknek az áldozatos munkát és kiváló teljesítményüket, majd elismerések átadására került sor.

Az ünnepség díszmenettel zárult, ezt követően Isaszegi tábornok díszebédre invitálta a tiszthelyettes hallgatókat és hozzátartozóikat.

1595881838