Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Szombat: késői ébredés és korai bulihangulat a Szigeten

Szöveg: Bleszkán Szilárd |  2012. augusztus 11. 21:22

A délelőtti órák szokatlan pangással teltek a sziget augusztus 11-i, szombati napján, ami valószínűleg a péntek esti buliknak volt köszönhető. A közönség csak kora délután kezdett el élénkülni, ekkor azonban sokan látogattak el a HM Sajtóiroda és a Zrínyi Média Kft. munkatársai által üzemeltetett Seregnyi lehetőség pontjára.

A délután folyamán egy Angliában élő fiatalokból álló csoport a Magyar Honvédség teljes „sziget-különítményét" leiskolázta vadászrepülőgép-vezetésből, és egészen ügyes céllövők is akadtak közöttük! Teljesítményük méltán váltott ki elismerést a Seregnyi lehetőség pontjának munkatársai között.

A „fegyversimogató" népszerűsége napról napra nagyobb, a szombati zárás előtt már komoly forgalmi akadályt képező tömeg alakult ki a stand előtt. A gépkarabély szét-, majd összeszerelése az egyik legnépszerűbb foglalatosság volt.

A szombati nap egyik legnagyobb látványossága az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár különleges díszelgő csoportjának bemutatója volt. A látványos produkciót bemutató katonák a standtól távolabb, egy számukra alkalmas téren vették birtokba a pázsitot. A bámészkodók hamar körülsereglették a zenére előadott, puskaropogással kísért attrakciót. A közönség a kétszer is előadott bemutatót vastapssal jutalmazta.

A Seregnyi lehetőség pontja természetesen vasárnap is nyitva lesz a Szigeten! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 
1595940024
 
1595940025
 
1595940025
 
1595940025

 
 Fotó: Kiss Dezső