Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Születésnapi köszöntés Székesfehérváron

Szöveg: Gyimóthy Levente | Fotó: Révész Csaba |  2021. május 31. 14:30

Ajándéktárggyal és dekréttel köszöntötték hatvanadik születésnapja és nyugállományba vonulása alkalmából az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred Hadműveleti Főnökség állományába tartozó Kutasi József zászlóst az alakulat parancsnokhelyettesei, Koronczai Tibor és Balogh Rezső alezredesek.

születénapi_gyimi (3)

Kutasi József korábban a sárbogárdi légvédelmi alakulatnál szolgált. 2001-ben került az akkor még zászlóalj szintű fehérvári szervezethez, ahol a logisztikán kezdett, ám idővel az MH Összhaderőnemi Parancsnoksághoz került. Pályája utolsó szakaszát a híradó ezred logisztikai zászlóaljánál töltötte anyagellátó tiszthelyettesként, majd a Hadműveleti Főnökségről, alapvetően laktanyaügyeletes helyettesként szép élményekkel, emlékekkel távozik ezredétől, hiszen – mint megjegyezte – igen jó kapcsolatokat alakított ki valamennyi alegységgel.

A gépésznek és esztergályosnak, majd elektronikai műszerésznek tanult ünnepelt nyugdíjas éveit illetően elárulta: unalmas percei nem lesznek, erről két unokája gondoskodik. Szabadidejét továbbá földműveléssel, mezőgazdasági munkával tölti majd.

születénapi_gyimi (1)