Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Tanfolyamok kezdődtek Szentendrén

Szöveg: MH Altiszti Akadémia | Fotó: az alakulat felvételei |  2021. augusztus 19. 11:01

A rögtönzött robbanószerkezetek elleni védelem „Képezd a kiképzőt”, valamint a „Dokumentum, média, telefon begyűjtés és elemzés hadszíntéri helyszínelőknek” tanfolyama kezdődött meg az MH Altiszti Akadémián augusztus 16-án, Szentendrén.

Az MH Altiszti Akadémia, Nemzetközi Kiképző Alosztály megkezdte a rögtönzött robbanószerkezetek elleni védelem (Counter-Improvised Explosive Device - C-IED) „Train the Trainer” - „Képezd a kiképzőt” elnevezésű tanfolyamát augusztus 16-án. A képzés célja, hogy a résztvevőknél kialakuljanak azok a megfelelő C-IED vonatkozású kompetenciák, amellyekkel képessé válnak harcászati, szakasz szintű C-IED kiképzések tervezésére és végrehajtatására.

C-IED
* * *

A NATO C-IED Kiválósági Központ „Dokumentum, média, telefon begyűjtés és elemzés hadszíntéri helyszínelőknek” (DOMEX) tanfolyama augusztus 16-án kezdődött meg az MH Altiszti Akadémián tizenkét fővel, összesen nyolc ország résztvevőivel. A tanfolyamot Lawrence M. Cousins ezredes, a központ parancsnokhelyettese nyitotta meg.

DOMEX
Címkéktanfolyam