Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Több mint száz éve a honvédség szolgálatában

Szöveg: MH RKKK | Fotó: a központ felvételei |  2021. november 21. 15:03

A védelmi intézkedések figyelembevételével, ünnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ alapításának évfordulójáról november 17-én, Balatonakarattyán.

MHRKKK_átvett (5)

Kamp Salamon honvédelmi alkalmazott köszöntőbeszédében említést tett a hely sokszínűségéről, összetett tevékenységéről, és az elmúlt több mint száz év alatt betöltött feladatköréről. Ahogy fogalmazott: „e sokrétű és szerteágazó feladatoknak több évtizedes, magas színvonalon történő megvalósítása elképzelhetetlen lenne a vezetőség és állomány elhivatott, a kor kihívásaira mindenkor reagáló, közös munkája nélkül. Az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ, a Magyar Honvédség teljes személyi állományára kiterjedően fejti ki tevékenységét, és áll a honvédség szolgálatára, minden készségével és képességével” – hangsúlyozta Kamp Salamon.

Az ünnepség személyügyi parancsok és határozatok ismertetésével folytatódott, amely során elismerésben részesültek az állományban kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársak.