Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

a központ felvételei

kiber2

Önkéntesek és a kibervédelem

2022. november 10. 15:08

Alapkiképzésüket befejezve tizenhárom Önkéntes Katonai Szolgálatot teljesítő közkatona vonult be az MH Kiber- és Információs Műveleti Központba november 9-én, szerdán.

MH_EK_kézifegyveres_átképzés (nyitó)

Kézifegyveres átképzésen az egészségügyi dolgozók

2022. november 7. 8:09

Megkezdődött az MH Egészségügyi Központ állományának átképzése az új rendszerű kézifegyverek használatára.

Powerful Word 2022_nyitó

A szavak erejével

2022. október 19. 18:04

Az MH Kiber- és Információs Műveleti Központ katonái is részt vettek a Csehországban október 5-14-e között megrendezett Powerful Word 2022 (Erős Szó) elnevezésű gyakorlaton. A katonák a NATO V. cikkelye alapján folyó kollektív védelmi műveletek részeként úgynevezett nem kinetikus feladatokat hajtottak végre.

MHEK- (6)

Kadétnap az egészségügy jegyében

2022. október 1. 13:11

Az MH Egészségügyi Központ ebben az évben már második alkalommal látta vendégül olyan iskolák diákjait, amelyek részt vesznek a Magyar Honvédség által meghirdetett Honvéd Kadét Programban.

katorvos1

Katonaorvosok az országos konferencián

2022. szeptember 21. 9:52

Budapesten rendezték meg a sürgősségi, intenzív terápiás, aneszteziológiai szakterületek és társszakmák országos konferenciáját szeptember 14-17. között, amelyen prof. dr. Gál János mellett dr. Kopcsó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka volt a magyar katona-egészségüggyel foglalkozó szekció üléselnöke.

mentőautók_mh_ek_átvett (5)

Új sebesültszállító járművek az MH Egészségügyi Központnál

2022. augusztus 11. 12:53

Négy darab sebesültszállító mentőautóval gazdagodott az MH Egészségügyi Központ (MH EK).

ek felk2

Szakfelkészítés a Tünde utcában

2022. július 25. 16:07

Szakfelkészítő foglalkozást hajtott végre az MH Egészségügyi Központ Járványvédelmi és Tudományos Kutató Intézet, Mobil Biológiai Laboratórium, az MH Görgei Arthur Vegyivédelmi Információs Központ, valamint az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj kijelölt állományával közösen az MH EK Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet Tünde utcai kiképző bázisán.

toborzók_EK

Toborzók a Repülőkórházban

2022. július 14. 17:12

A tábori kihelyezési hét programjának részeként Kecskeméten, az MH Egészségügyi Központ Repülőorvosi Alkamasságvizsgáló és Gyógyító Intézetben - mint a katonai toborzás szempontjából kiemelt fontosságú szervezetnél - jártak csapatlátogatáson az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) 2. és 5. Hadkiegészítő és Toborzó Központjának munkatársai.

tábori_MHEK (4)

A ROLE-2 egészségügyi komplexum telepítését gyakorolták

2022. július 13. 17:54

A ROLE-2 egészségügyi komplexum eddig beszerzett elemeinek telepítését gyakorolta az MH Egészségügyi Központ állománya az éves kötelező tábori kihelyezési hét során.

MH_EK_drón (4)

Drónok az egészségügy szolgálatában

2022. június 26. 15:58

Az MH Kiképzési és Oktatási Főnökség, az MH Egészségügyi Központ Hadműveleti és Kiképzési Osztálya, a Magyar Katona és Katasztrófaorvostani Társasággal karöltve szervezett szemináriumot az MH Egészségügyi Központ dolgozói, szakemberei és a társintézmények meghívott munkatársai részére, melyen a Loricatus Kft. mutatta be a drónos szállításban rejlő lehetőségeket és az általuk fejlesztett eszközöket, módszereket június 21-én, a intézmény székhelyén.