Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ünnepi Könyvhét – nyolcvankettedszer

Szöveg: honvedelem.hu |  2011. június 2. 9:31

A már megszokott helyszínen, a fővárosi Vörösmarty téren és a környező utcákban kereshetik fel az érdeklődők a június 2–6. között megrendezendő 82. Ünnepi Könyvhét pavilonjait. A rendezvényen a Zrínyi Média is bemutatja újdonságait és korábbi kiadványait is.

Június 2-án, csütörtökön délután nyílik meg a magyar irodalom és a minőségi könyvkiadás egész Európában páratlan hagyományú rendezvénye, az Ünnepi Könyvhét, amelyet 1929 óta nyolcvankettedik alkalommal rendez meg a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése.

A rendezvény pavilonjait a már megszokott helyeken, a fővárosi Vörösmarty téren és a környező utcákban kereshetik fel az érdeklődők. Az idei könyvhét egyidőben rendezik meg a 10. Gyermekkönyvnapokat is.

Természetesen az idei Ünnepi Könyvhéten is részt vesz a Zrínyi Média. Újdonságainkat és korábbi kiadványainkat terjesztési csoportunk munkatársaitól vásárolhatják meg, kedvezményes áron. Összesen 180, elsősorban haditechnikai, hadtörténelmi, és biztonságpolitikai témájú kiadvány közül válogathatnak azok, akik felkeresik standunkat a Váci utca és a Vörösmarty tér sarkán.

A rendezvény ideje alatt 10 és 20 óra között, június 4-én szombaton pedig meghosszabbított nyitva tartással várjuk az érdeklődőket!