Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Úszó Erőd 2016-ban is!

2016. június 6. 10:58

Ha az időjárás is kegyes lesz a szervezőkhöz, akkor az idei, immár 34. Balaton-átúszást július 2-án, szombaton rendezik meg Révfülöp és Balatonboglár között. A rendezvényhez kapcsolódva az Úszó Erőd tizenötödször vág neki a magyar tenger átúszásának.

Az Úszó Erődbe idén is a katonák és közvetlen hozzátartozóik jelentkezését várják az [email protected] e-mail címen. Aki ezen a címen regisztrál, annak nem kell a Balaton-átúszás honlapján külön regisztrálnia, ugyanakkor mentesül a részvételi díj megfizetése alól is.

Az ingyenes részvétel feltétele az is, hogy a jelentkezők az úszás napján 09:30 óráig átessenek a helyszíni ellenőrzésen, és 10 órakor az Erőddel kezdjék meg az úszást. Az Erőd parancsnoka idén is dr. Orosz Zoltán altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökhelyettese lesz.

A szervezők nemcsak azokat várják, akik már átúszták a magyar tengert, hanem azokat is, akik még csak gondolkodnak rajta.  Emellett kérnek minden érdeklődőt, hogy legkésőbb június 30-ig jelentkezzen a nevezési lap kitöltésével, illetve annak megadásával, hogy hányadik alkalommal vág neki a távnak.

További információ a www.balaton-atuszas.hu és a www.hososz.hu címeken található.

Az Úszó Erőd koordinátora − akihez szintén lehet kérdéseket intézni − dr. Eleki Zoltán alezredes, MH Kiképzési és Doktrinális Központ kiemelt főtiszt (MH főtestnevelő) (mobil: +36308150537), valamint Farkas László nyugállományú alezredes, Hososz elnök. (mobil: +36204219445).

1596014724
CímkékÚszó Erőd