Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Utolsó őszi ezredsorakozó az Irinyi János laktanyában

Szöveg: Pálfi Flóra hadnagy | Fotó: Gajdos Milán főhadnagy |  2022. november 15. 9:26

Megtartotta az idei ősz utolsó, alaki szemlével egybekötött sorakozóját az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred az Irinyi János laktanyában.

20221111_mh1_utolso_oszi_alaki_sorakozo_01

Az eseményen kihirdették Kozmér István ezredes, a Magyar Honvédség Parancsnoksága Személyzeti Csoportfőnökség csoportfőnökének, valamint Szilágyi Zsolt Lajos ezredes, az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred parancsnokának határozatait. Eszerint kötelező várakozási idő letelte előtt Hegedűs Tamás törzsőrmester és Gyarmati Norbert József törzsőrmester rajparancsnok beosztásba lépett át. Mivel a meghatározott várakozási időt letöltötte, előmeneteli feltételekkel rendelkezik, Zeller Fanni tizedes szakaszvezetői rendfokozatba, Jeruska Petra közkatona pedig őrvezetői rendfokozatba lépett.

Horváth Csaba alezredes, az alakulat parancsnokhelyettese megköszönte a helytállást az októberi feladatokban, majd gratulált az előléptetett, új beosztásba lépett katonáknak. Az ezredsorakozó zárásaként a résztvevő állomány fegyveres alaki foglalkozást hajtott végre. Horváth alezredes meggyőződött arról, hogy a katonák a korábban végrehajtott alaki szemlékhez hasonlóan, ismét jó teljesítményt mutattak.

Kapcsolódó cikkek
HTHE_ezredsorakozó (nyitó)

Év eleji ezredsorakozó

2022. január 13. 10:12

sorakozo11

Ezredsorakozó a tűzszerészeknél

2022. szeptember 25. 8:39