Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Vándorló Szeretet Szentesen

Szöveg: Baranyai Erika Piros tartalékos százados | Fotó: Janó Miklós törzsőrmester |  2023. december 13. 17:32

Mint minden évben, idén is összefogtak a szeretet jegyében a Vándorló Szeretet Karitatív Egyesület tagjai, az MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred katonái, valamint a szentesi MZS Dekor munkatársai azért, hogy örömtelibbé tegyék a Szentesi Kórház Gyermekosztály kis betegeinek ünnepét.

_JMF6978

A jótékonysági akció keretein belül befolyt, mintegy 300 ezer forint pénzösszegből – a számos játék mellett – a gyermekek gyógyításához, napi ellátásához fontos gyógyászati segédeszközöket is ajándékoztak a gyermekosztálynak.

Az átadáson jelen volt Csurgó Attila ezredes, a szentesi alakulat parancsnoka, aki méltatta a kezdeményezést és örömét fejezte ki, hogy a műszaki ezred is részese a segítségnyújtásnak.

_JMF6993

Brezovai Zoltán főtörzsőrmester, a jótékonysági program fő szervezője elmondta: az idei év abban is különleges, hogy nem csak az aktív katonák adakoztak a jó cél érdekében, hanem létrejött egy nyugállományú katonákból álló csoport is, akik szabadidejükben karácsonyi díszeket készítettek, melyek eladásából befolyt összeget is a gyermekosztály kis betegei részére ajánlották fel.

Az ajándékokat és az egyéves Free Wifi szolgáltatás előfizetést dr. Tóth Edit osztályvezető főorvos asszony vette át.

_JMF7004