Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Veszprémben járt a Magyar Honvédség vezénylő zászlósa

Szöveg: Németh Szilvia százados |  2011. szeptember 2. 10:21

Szücs József mérnök ezredes, az MH Légi Vezetési és Irányítási Központ parancsnoka és Szabó Ottó törzszászlós, a központ vezénylő zászlósa fogadták Veszprémben, a Magyar Honvédség „legifjabb” alakulatánál Kriston István törzszászlóst, az MH vezénylő zászlósát.

A látogatás célja egyrészt a központ, és az itt szolgáló tiszthelyettesek megismerése volt. Mivel Kriston törzszászlós csupán néhány hónapja tölti be tisztségét, fontosnak tartja azt is, hogy a meglátogatott alakulatok parancsnokai és az ott szolgáló katonák megismerjék az ő célkitűzéseit. Ehhez viszont a személyes találkozó a leghatékonyabb eszköz.

A veszprémi látogatás során a Magyar Honvédség vezénylő zászlósa tájékoztatást kapott a központ szervezeti felépítéséről, feladatairól és a szolgálatteljesítés során alkalmazott technikai eszközökről. A „Bunkertúra", vagyis a Sziklában tett látogatás során pedig betekintést nyert a központ mindennapi munkájába is.

A látogatás végén Kriston törzszászlós elismerően nyilatkozott a hadműveleti ismeretek, eljárások és azok végrehajtásának magas szintjéről, valamint az állomány szakmai felkészültségéről.

1595923851
 

CímkékSzikla