Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Zászlószalag, blokkosított kiképzés és véradás

Az elmúlt hét kiemelt cikkei

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. május 25. 9:53

Összeállításunkban az elmúlt hét kiemelt cikkeit olvashatják.

Újabb szalag a csapatzászlón

Zászlószalag adományozásával ismerte el a Magyar Honvédség parancsnoka az MH 5. Bocskai István Lövészdandár elmúlt években tanúsított példaértékű feladatellátását és helytállását május 20-án, pénteken, a debreceni Kossuth-laktanyában. A honvédelem napja alkalmából megtartott ünnepélyes dandársorakozón Sándor Zsolt altábornagy a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese kötötte fel a szalagot a dandár csapatzászlójára.

A teljes cikk itt érhető el.

20het - cikk 01

Blokkosított kiképzést hajtottak végre

A Központi Gyakorló- és Lőtér több helyszínét érintve hajtotta végre blokkosított, alakulat szintű kiképzési feladatait az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred az idei második, általános katonai kiképzés során, májusban.

A teljes cikk itt érhető el.

20het - cikk 02

Toborzó véradások

A honvédelem napjához kapcsolódó önkéntes véradást szerveztek május 19-én Kecskeméten és 20-án Békéscsabán az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság Bács-Kiskun és Békés megyei toborzó irodáinak munkatársai. A reméltnél lényegesen nagyobb eredményességgel zárult „toborzó véradás” lebonyolítását az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred katonái is segítették.

A teljes cikk itt érhető el.

20het - cikk 03
Címkékhonvédelem