Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

K.G. őrmester

kulonleges1

Így kell ereszkedni!

2022. szeptember 12. 10:04

A Különleges Műveleti Alapképzés utolsó fázisában az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár katonái helikopterből gyakorolták a különböző kijuttatási módokat, amelyet kétnapos földi felkészítés és begyakorlás előzött meg. Képgaléria!

Buvármerülés_KRDD (1)

Búvárok a kőbányai pincerendszerben

2021. december 7. 9:27

Zárt téri merülésekre irányuló búvárfelkészítésen vettek részt az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár katonái, a Technical Diving International (TDI) magyar szervezete oktatóinak és az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred tűzszerész búvárainak támogatásával.

Pitbull (nyitó)

Kiválasztó

2021. február 3. 9:31

A múlt év decemberében már megosztottunk pár gondolatot a „Pitbull”-ról. Aki az idei megmérettetésre készül, olvassa el újra, az ott megadott zsinórmérték szerint eddzen, mérje fel magát. Most inkább a kiválasztási rendszer hátterével foglalkozunk, hogy érthetőbb legyen a szerepe ennek az egész „macerának” a kiképzés során.

MH_2_KRDD_búvárfelkészítés (1)

Búvárfelkészítésen a különlegesek

2020. szeptember 16. 9:29

Zártrendszerű búvárfelkészítésen vettek részt az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár búvárai. A képzést az alaptanfolyammal rendelkező búvároknak szervezték, ahol a búvárkészülék biztonságos használatát sajátították el védett és nyílt vízi körülmények között, illetve párban és csoport kötelékben gyakorolták az ön- és társmentést, valamint a víz alatti tájékozódási feladatokat.

1596073229

Őszi megmérettetés a különlegeseknél

2019. december 6. 17:00

Teljesítették a tereptan és harcászati foglalkozásokat a Különleges Műveleti Alaptanfolyam jelöltjei Szolnokon, Újdörögdön, valamint az MH Bakony Harckiképző Központ lő- és gyakorlóterén.