Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Madarász Gábor

interjutartalekos

„Köszönet illeti a tartalékos katonákat!”

2022. október 4. 12:17

„Óriási köszönet illeti az önkéntes tartalékosokat, mert munka mellett vállalják, hogy tesznek a hazáért. Külön köszönet jár az önkéntesek családjainak és munkáltatóinak is, hiszen az ő segítségük, támogatásuk nélkül ez nem menne” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka az M1 Ma reggel című műsorának október 4-ei, reggeli adásában.

19

Hibátlanul teljesíteni

2022. október 3. 20:07

Csaknem nyolcvan önkéntes tartalékos vett részt a tartalékosok napja alkalmából megrendezett háromtusa versenyen, október 3-án, hétfőn. A Budapesti Honvéd SE sportpályáján a Magyar Honvédség két területvédelmi ezredének katonái mérték össze tudásukat.

13

Új parancsnok a kiválósági központ élén

2022. szeptember 28. 18:27

Tizennégy évvel ezelőtt, a viszonylag új NATO-tagország, Magyarország számára nagy eredmény volt, hogy a gyakorlati tapasztalatok és a jogi környezet hiánya ellenére meg tudott alakulni a NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központ – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes a nemzetközi szervezet parancsnoki beosztásának átadás-átvétele alkalmából rendezett ünnepségen, Budapesten, a Honvédkórházban, szeptember 28-án.