Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évzárás, évkezdés és elismerések a Budapesti Honvédnál

Szöveg: Snoj Péter |  2012. május 30. 18:39

Komoly siker, hogy a nehézségek ellenére az olimpiai keret több mint tíz százaléka honvédsportolókból áll – mondta dr. Simicskó István május 30-án, szerdán. A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Budapesti Honvéd Sportegyesület (BHSE) éves közgyűlésén vett részt mint az egyesület társadalmi elnöke.

Simicskó István beszédében kitért a 2012-es londoni olimpiára készülők helyzetére. Kiemelte: a Honvédelmi Minisztérium és a Budapesti Honvéd Sportegyesület között évek óta működő keretmegállapodás ezután is biztosítani fogja a sportolók felkészülését.

„Komoly siker, hogy a nehézségek ellenére az olimpiai keret több mint tíz százaléka honvédsportolókból áll" – mondta az államtitkár, hozzátéve: „Minden honvédsportoló a Honvéd családját képviseli, ezért igyekszünk mindenben segíteni a felkészítést."

A rendezvényt a 2011-es évről szóló beszámolók, valamint a 2012-es év költségvetési tervezetének megszavazása követte, majd átadták „Az év sportolói"  díjakat.

A tavalyi esztendő legjobb női sportolója kitüntető címet Kozák Danuta kajakozó, a legjobb férfi sportolói elismerést pedig Marosi Ádám öttusázó vehette át. A legjobb edzőnek járó serleget Csipes Ferenc kapta.

 Fotó: Galovtsik Gábor

 További képekért kattintson galériánkra!