Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Népszerű könyvek kavalkádja

Szöveg: Snoj Péter |  2015. június 6. 6:19

Nagy népszerűségnek örvend a Zrínyi Kiadó a június 4-8. közötti 86. Ünnepi Könyvhéten és a 14. Gyermekkönyvnapokon. A HM Zrínyi Nonprofit Kft. Budapesten és Szegeden is megtalálható standjai kihagyhatatlan kedvezményekkel várják az olvasni vágyó érdeklődőket.

1595994995

Budapesten, a Vörösmarty téren található standnál nagyon sokan keresik a Zrínyi Kiadó újdonságait. „Természetesen leginkább a közelmúltban megjelent kiadványok iránt nagy az érdeklődés, de a kiadó korábbi kötetei is szép számmal találnak gazdára" – tudtuk meg Győr Edinától, a kiadó terjesztési munkatársától. A legnagyobb népszerűségnek Bedécs Gyula két kötete A Kárpátok hágóin át és A Doberdótól a Dolomitokig örvend, de mindezek mellett sokan keresik a kiadó tavalyi  legnagyobb büszkeségét, az első világháborút bemutató Dobozkönyvet is – tette hozzá.

1595994995

Az érdekes és izgalmas kötetek sokasága között megtalálható Korzenszky Richárd Amikor felkel a nap című alkotása is, ami A szép magyar könyv 2014 elnevezésű versenyen, a művészeti könyvek és albumok kategóriában végzett az első helyen. A díjat a könyvhét nyitónapján, csütörtökön vehették át a kiadó munkatársai.

1595994995

Az ünnepi könyvhét alkalmával nem csak széles választékból válogathatnak azok, akik kilátogatnak a kiadó standjaihoz – Budapesten és Szegeden egyaránt -, de különleges 25-50 százalékos kedvezményekkel is vásárolhatnak. Egy-egy alkotás rajongói pedig akár még személyesebbé is tehetik választott köteteiket, hiszen a programsorozat valamennyi napján érkeznek szerzők, akik dedikálják könyveiket.

1595994996

A Zrínyi Kiadó standját Szegeden vasárnap estig, Budapesten hétfő estig kereshetik fel az érdeklődők.

1595994996

Fotó: a szerző felvételei