Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A kerek évfordulósokat a honvédeknél sem hanyagolják el

Szöveg: Gyimóthy Levente | Fotó: Dömsödi Richárd |  2021. október 14. 14:52

Az ember életében a kerek születésnap mindig egyfajta mérföldkővel bír. Nincs ez másképp egy katonai szervezet berkein belül sem.

kerekévfordulósok_kapott (1)

Nemrég több honvédet és honvédelmi alkalmazottat köszöntött fel Vokla János ezredes, a székesfehérvári MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnoka. Az elöljáró valamennyi ünnepelt részére - a katonai szervezet vezetői és teljes személyi állománya nevében - emléktárggyal és emléklappal kívánt boldog születésnapot.

Tószegi Miklós Tamás zászlóst parancsnokán kívül – levél formájában - dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter is méltatta, aki emléktárgyat küldött számára a több mint 25 éven át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként és jubileumi, 50. születésnapja alkalmából. A kerek évfordulós katona jelenleg az székesfehérvári ezred pusztavacsi híradó és informatikai alközpontjának informatikai zászlósa.

kerekévfordulósok_kapott (2)

Nagy Attila alezredes az alakulat Dunántúli Híradó és Informatikai Főközpont parancsnoki teendőit látja el, aki az ezred ajándékán túl szintén emléktárgyat kapott a honvédelmi minisztertől, akárcsak Lencsés Sándor főtörzsőrmester, aki az Alföldi Híradó és Informatikai Főközpontban szolgál mestertechnikusként.

Kerek évfordulójuk alkalmából a Dunántúli Híradó és Informatikai Főközpontban rendszermérnökként szolgáló Nagyszolnoki József századost és a katonák munkáját az ezred pusztavacsi híradó és informatikai alközpontjában anyagkezelőként dolgozó Hullár Krisztina, valamint a technikusként segítő Antal Gábor Győző honvédelmi alkalmazottakat is köszöntötte az ezredparancsnok.