Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A veszprémi „Sasfészekben” járt a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa

Szöveg: Miklós Zoltán Pál főtörzszászlós | Fotó: MH Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központ |  2020. október 5. 15:22

Kriston István főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa, valamint Berek Zsolt főtörzszászlós, a Magyar Honvédség Parancsnoksága Légierő Haderőnemi Szemlélőség vezénylőzászlósa tett látogatást Veszprémben, az MH Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központnál (MH LMVIK).

20201001_115139

Kriston István főtörzszászlós találkozott Berec Zoltán dandártábornokkal, az újonnan megalakult katonai szervezet parancsnokával, valamint Miklós Zoltán főtörzszászlóssal, a központ megbízott vezénylőzászlósával. Megbeszélésükön szó esett az „Acélkocka” Altisztképző Rendszer alakulatot érintő területeiről.

A program a Kossuth-laktanyában folytatódott, ahol a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa  megtekintette a főbb szolgálati helyeket, majd a munkakörülményekről, a családról, a hivatásról és a feladatokról beszélgetett az ott szolgáló katonákkal.

A veszprémi látogatás zárásaként Kriston István főtörzszászlós Berek Zsolt főtörzszászlóssal folytatott szakmai egyeztetést.

20201001_111404 (1)