Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Államtitkári látogatás a NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központnál

Szöveg: Bíró Csenge hadnagy | Fotó: a szerző felvételei |  2022. október 20. 15:43

Gion Gábor, a Honvédelmi Minisztérium stratégiai elemzésért és humánpolitikáért felelős államtitkára tett látogatást a NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központnál (NATO KEKK), október 19-én, csütörtökön.

kekk3

Az államtitkárt a NATO KEKK igazgatója, dr. Fazekas László ezredes fogadta, majd ezután a szakmai osztályvezetők nyújtottak számára betekintést a Magyarországra települt nemzetközi katonai szervezet fő feladataiba. A teljes szervezet munkásságának átfogó áttekintése mellett a hangsúly továbbra is a COVID-19 világjárvány tanulságaira és a jövőbeni járványok aktív mérséklésére helyeződött.

kekk1

A megbeszélésen részt vevő felek kitértek arra is, hogy milyen előnyökkel jár hazánk számára a központ működése – tekintettel többek között azokra a tanfolyamokra, képzési rendezvényekre és innovatív projektekre, amelyekben a szervezet részt vesz.

Gion Gábor elismerését fejezte ki a központ teljesítménye iránt, és biztosította a vezetőket, hogy a Honvédelmi Minisztérium továbbra is nagyra értékeli és támogatja a NATO KEKK kiváló munkáját.

kekk2