Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az elmúlt hónapot értékelték a csoportfőnökségen

Szöveg: MHP Haderőtervezési Csoportfőnökség | Fotó: a csoportfőnökség felvételei |  2022. június 23. 11:18

Az elmúlt időszakban megszokottnak megfelelően ebben a hónapban is megtartották a Magyar Honvédség Parancsnoksága Haderőtervezési Csoportfőnökség havi értékelő-feladatszabó állománygyűlését Budapesten, a Honvédelmi Minisztérium Lehel utcai objektumában.

MHP Haderőterv (1)

A június 22-én megtartott rendezvényen dr. Sticz László vezérőrnagy, csoportfőnök köszönte meg az elvégzett munkát. Kiemelte az elmúlt egy hónap fontosabb eseményeit, köztük a V4 képességigazgatók találkozóját, valamint a V4 vezérkarfőnöki értekezletet, amelyek megszervezésében és lebonyolításában a csoportfőnökség munkatársai aktívan és tevékenyen vettek részt.

MHP Haderőterv (2)

Feladatszabásában dr. Sticz László vezérőrnagy meghatározta azon általános és szakmai feladatokat, amelyek a csoportfőnökség munkatársai előtt állnak az elkövetkező hetekben.

A haderőtervezési csoportfőnök ismertette a Honvédelmi Minisztérium vezetésének új struktúráját, illetve a kinevezett felelős személyek körét.

MHP Haderőterv (3)

Az állománygyűlés végén Sticz vezérőrnagy okleveleket és emléktárgyakat adott át a csoportfőnökség, illetve az MH Katonai Rendészeti Központ azon munkatársaink, akik a V4 képességigazgatói találkozón, illetve a V4 vezérkarfőnöki értekezlet megszervezésében és biztosításában kiemelkedő munkát végeztek. A tartós, nem fegyveres külszolgálatra távozók pedig – kiemelkedő munkájuk elismeréseként – tárgyjutalmat vehettek át.

MHP Haderőterv (4)
CímkékV4