Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

MHP Haderőtervezési Csoportfőnökség

PMR_06

A tervezetthez képest jobban halad az első magyar KC-390 katonai szállítórepülőgép gyártása

2022. szeptember 28. 7:28

A Magyar Honvédség Parancsnoksága Haderőtervezési Csoportfőnökség (MHP HTCSF) - mint a KC-390 Katonai Szállítórepülőgép Képességfejlesztési Program szakmai felelősének vezetésével - szakértői szintű katonai delegáció látogatott a brazíliai Gavião Peixotoba, az Embraer telephelyére szeptember 19-21. között.

EE1A9138

A hadtörténelem és a jelenkor találkozása a haderőtervezők napján

2022. szeptember 3. 12:17

„Hagyományőrzés, hősök tisztelete és kegyeletnyilvánítás” - ezekkel a szavakkal lehetne összefoglalni a haderőtervezők napja második részében – az állomány és meghívott vendégek részére – a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen megtartott hadtörténelmi programot.

MHP Haderőterv (nyitó)

Az elmúlt hónapot értékelték a csoportfőnökségen

2022. június 23. 11:18

Az elmúlt időszakban megszokottnak megfelelően ebben a hónapban is megtartották a Magyar Honvédség Parancsnoksága Haderőtervezési Csoportfőnökség havi értékelő-feladatszabó állománygyűlését Budapesten, a Honvédelmi Minisztérium Lehel utcai objektumában.

LALA3464

V4 képességigazgatói találkozó a haderőtervezésen

2022. május 25. 18:57

A Magyar Honvédség Parancsnoksága Haderőtervezési Csoportfőnökség szervezésében, dr. Sticz László vezérőrnagy, csoportfőnök vezetésével, a visegrádi kezdeményezés magyar elnökségének keretében tartották második ülésüket a tagországok képességigazgatói május 25-én, szerdán, a Honvédelmi Minisztérium Lehel utcai objektumában. Az eredetileg hagyományteremtő céllal indított formátum keretében a képességigazgatók megvitatták az elmúlt időszak eredményeit, valamint az aktuális kérdéseket.

MHP Haderőtervezési Csoportfőnökség (2)

A haderőtervezőkhöz látogattak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatói

2022. május 2. 18:47

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar (NKE HHK) Nemzetközi és Védelempolitikai Szak alapképzésen részvevő hallgatók tettek látogatást a Honvédelmi Minisztérium Lehel utcai objektumában a Magyar Honvédség Parancsnoksága (MHP) Haderőtervezési Csoportfőnökségnél április 29-én.

20220420_080209

Szakmai továbbképzést rendeztek

2022. április 22. 15:32

A kiképzési tervnek megfelelően április 19-20-án Balatonakarattyán, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban tartották meg a Magyar Honvédség Parancsnoksága Haderőtervezési Csoportfőnökség éves szakmai továbbképzését.

Haderőtervezési_Csoportfőnökség (2)

Évértékelő és feladatszabó értekezlet a haderőtervezőknél

2022. április 2. 12:09

Évértékelő és feladatszabó állománygyűlést tartott a Magyar Honvédség Parancsnoksága (MHP) Haderőtervezési Csoportfőnökség – a Magyar Honvédség parancsnokának feladatszabásával összhangban – március 31-én, a Honvédelmi Minisztérium II. objektumában.

Haderőtervezési_konferencia (1)

Haderőtervezési-haderőszervezési konferencia

2021. december 9. 9:17

Az aktuális COVID-19 eljárásrend szigorú betartásával a Magyar Honvédség Parancsnoksága (MHP) Haderőtervezési Csoportfőnökség szervezésében haderőtervezési-haderőszervezési konferenciát rendeztek december 7-8. között, Balatonakarattyán.

FVT (1)

A haderőtervezőkhöz látogattak a vezérkari tanfolyam hallgatói

2021. november 25. 17:15

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, Katonai Felsővezető Szakirányú Továbbképzési Szak résztvevői november 25-én látogatást tettek a Honvédelmi Minisztérium II. objektumában, a Magyar Honvédség Parancsnoksága egyik kulcsfontosságú szervezeti egységénél, a Haderőtervezési Csoportfőnökségnél, hogy megismerjék annak feladatrendszerét, valamint részletes tájékoztatást kapjanak a Magyar Honvédség haderőfejlesztési programjairól.

airsoft_tábor_borító

Airsoft szituációs élménytábor Mogyoródon

2021. augusztus 6. 20:41

A Honvédelmi Sportszövetség a Zen Sportegyesülettel karöltve - 10 és 16 év közötti korosztály részére - nyári airsoft szituációs élménytábort szervezett augusztus 2-6. között, a mogyoródi lőtéren.