Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évértékelő és feladatszabó értekezlet a haderőtervezőknél

Szöveg: MHP Haderőtervezési Csoportfőnökség | Fotó: a csoportfőnökség felvételei |  2022. április 2. 12:09

Évértékelő és feladatszabó állománygyűlést tartott a Magyar Honvédség Parancsnoksága (MHP) Haderőtervezési Csoportfőnökség – a Magyar Honvédség parancsnokának feladatszabásával összhangban – március 31-én, a Honvédelmi Minisztérium II. objektumában.

Haderőtervezési_Csoportfőnökség (1)

Az állománygyűlés személyi parancsok ismertetésével kezdődött, ahol dr. Sticz László vezérőrnagy, az MHP Haderőtervezési Csoportfőnökség csoportfőnöke a szervezettől kiváló, illetve érkező állományt köszöntötte.

Haderőtervezési_Csoportfőnökség (2)

Az állománygyűlés következő részében a csoportfőnök értékelte a csoportfőnökség elmúlt időszakban teljesített munkáját, illetve meghatározta az elkövetkező időre váró feladatokat.

Haderőtervezési_Csoportfőnökség (3)

Végezetül dr. Sticz László vezérőrnagy megköszönte a csoportfőnökségen dolgozók erőn felüli munkáját, amely a pandémiás helyzet okozta többlet feladatokkal is járt, illetve kihangsúlyozta, hogy a jövőbeni feladatok – amelyek a csoportfőnökségre várnak – sem lesz könnyebb, de bízik benne, hogy az állomány felkészültsége, szaktudása által ezekben a problémákban is sikeresen helytállnak.

Haderőtervezési_Csoportfőnökség (4)