Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Betyáros helytállás

Szöveg: hm.gov.hu |  2010. szeptember 8. 11:13

Családi napot szervezett katonái és családtagjaik részére a MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred Kislődön. A kora őszi időjárás egyedül a vízi programoknak nem kedvezett a Sobri Jóska Kalandparkban. A szeptember 5-én megtartott eseményen mindenki megtalálta a saját maga számára leginkább megfelelő programot.

Lehetőség volt ugyanis bejárni a fűzlabirintust, a kalandvárat, a biciklipályákat. Kipróbálhatták az ügyességüket a résztvevők a kugliban, a diszkgolfban, a vízi gömböcben, de sakkozhattak, főzhettek, próbálkozhattak ládaépítéssel, fal- és famászással. Lehetett gólyalábazni, íjászkodni, baseballozni, horgászni és lovagolni.

A gyerekek – az állatsimogatóban – megismerkedtek a háziállatokkal.

Legnépszerűbb próbatételként végig lehetett menni a különböző nehézségi fokozatú és hosszúságú drótkötélpályákon. Itt kevés volt a fizikai erőnlét, szükség volt az összpontosításra a kitartásra, és nem utolsó sorban a tériszony leküzdésére. Természetesen a leadott energiát pótolni kellett, amit a kitűnő ebéd biztosított kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Nem lett volna teljes a családi nap a kulturális programok nélkül. Janza Kata és Pintér Tibor musicalekből adott elő dalokat, amelyet a Sziget Színház művészeinek táncprodukciója színesített. A napot egy fergeteges retro party zárta.

Az egész napos mozgás, a csapatversenyek, a jó levegő, a csodás környezet mind, mind hozzájárult a kikapcsolódás mellett a csapatszellem, a csapatkultúra erősítéséhez.