Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

„Családi Karácsony” Szentendrén

Szöveg: honvedelem.hu |  2007. december 28. 7:46

Rendhagyó karácsonyi rendezvénnyel zárták az évet az MH Központi Kiképző Bázisán. Az egész napos ünnepi programsorozatra a bázis állományán túl meghívást kaptak a katonák családtagjai és a korábban itt szolgálatot teljesítő nyugállományú katonák.

A december 21-én megrendezett „Családi Karácsonyon" a több száz vendég és köztük a sok gyerek számos program közül válogathatott. Lehetőség nyílt a bázis bejárására, közelharc

bemutató valamint fegyver és modell bemutató megtekintésére. A gyerekek számára mozifilmvetítés és sok-sok szórakozási lehetőség kínálkozott, például mézeskalács díszítés vagy karácsonyfadísz hajtogatás.

A rendezvényen jutalmazásokra is sor került. A bázis parancsnoka, Dr. Isaszegi János mk. vezérőrnagy elismeréseket adott át a nemrég nyugállományba vonult katonáknak és a bázis aktív dolgozói közül az elmúlt időszakban kiemelkedően teljesítőknek.

A nap végén a vendégek az alakulat zenekarának karácsonyi hangversenyét hallgathatták meg, majd zárszóként Isaszegi vezérőrnagy kívánt mindenkinek békés, boldog karácsonyt és hagyományteremtésként előrevetítette a „Családi Karácsony" jövő évi megrendezését is.