Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Csapatlátogatás Kecskeméten

Szöveg: honvedelem.hu / mh59.hu |  2012. január 26. 18:49

Domján László vezérőrnagy, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka január 24-én, kedden csapatlátogatásra érkezett Kecskemétre, az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisra és az MH Légijármű Javító Üzembe.

1595930493
Kilián Nándor dandártábornok, az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis és Bozóki János ezredes, az MH Légijármű Javítóüzem parancsnoka köszöntötte a laktanyába érkező tábornokot, majd átfogó jelentéseket adtak az alakulatok  rendeltetéséről, működéséről és tervezett feladatairól.

A parancsnoki jelentéstételt követően Domján László vezérőrnagy közös állománygyűlésen ismertette a kecskeméti katonákkal az idei év céljait és kiemelt feladatait. Hangsúlyozta, hogy ebben az évben – a nehéz költségvetési helyzet ellenére is – a katona és az őt megillető járandóság az első. 

A parancsnok beszélt a személyi állományt foglalkoztató kérdésekről és a nehéz gazdasági helyzetből adódó kihívásokról is. Kiemelte: 2012-ben több területen is pozitív, a feladatok végrehajtását előnyösen befolyásoló változások várhatók, például az általános és szakkiképzés, illetve a missziós felkészítések terén. Befejezésül megköszönte a katonák eddig végzett munkáját, és arra kért mindenkit, hogy az idei évben is a korábbiakhoz hasonló kitartással és figyelemmel végezze feladatát.

Fotó: Tóth László törzsőrmester