Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

„Csodavárás” Kecskeméten

Szöveg: Szijártó Zsolt főtörzsőrmester |  2010. december 6. 17:01

Ismét egy nagyon sikeres rendezvényt tudhat maga mögött a kecskeméti MH Légijármű Javítóüzem. Hagyománnyá vált az elmúlt években, hogy a Honvédszakszervezet, és a Honvédségi Dolgozók Szakszervezetének helyi szervezete , valamint az üzem parancsnoka közösen szervezi a családi napokat. Legutóbb, december 4-én, százötvenen vettek részt a Helyőrségi Klubban tartott mulatságon.

Egy új elemmel bővült idén a lehetőségek sora: a farsangi bál, a nyár eleji családi nap, a nyár végi sportnap, valamint a cirkuszi látogatás mellé a közös Mikulásváró ünnepség is felsorakozott, hogy a közelgő ünnepeket még színesebbé varázsolja a kecskeméti MH Légijármű Javítóüzemben dolgozó katonák családjai és főleg gyermekei számára. 

1595910964
A december 4-i rendezvényt Bozóki János okleveles mérnök ezredes, az üzem parancsnoka nyitotta meg, köszöntve a szülőket és a gyermekeket. Volt vasútmodell kiállítás – mellyel a gyerekek is játszhattak –, felhővadászat – ahol egy igazi repülőgépből kellett a felhőket eltalálni –, mesesarok, arcfestés, illetve szebbnél szebb díszeket készíthettek a kicsik.

A délelőtti órákban Fehér Adrienn színésznő-énekesnő zenés, hangszeres műsorával szórakoztatta a gyerekeket, akik karácsonyi és téli dalokat énekeltek, majd egy rövid bábjáték után végre megérkezett a Mikulás is, és kiosztotta a csomagokat. 

A szakszervezetek alapszervezetei gondoskodtak arról is, hogy a gyerekek ne maradjanak pogácsa, tea, és üdítő nélkül.

1595910965