Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Educatio 2023: ismerd meg te is a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet!

Szöveg: Nemzeti Közszolgálati Egyetem | Fotó: az egyetem felvétele |  2023. január 10. 11:24

Huszonharmadik alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb oktatási szakkiállítását január 12-14. között Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában. Az eseményen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem négy kara is képviselteti magát.

edu2023

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás célja összekapcsolni a hazai- és a külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. Ebben az évben húszezer négyzetméteren, közel kétszáz kiállító várja az érdeklődőket. Az NKE mind a négy kara részt vesz az eseményen, ahol a katonai szolgálat iránt érdeklődőket a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, a rendészeti és katasztrófavédelmi pályára készülőket a Rendészettudományi Kar, a hazai és nemzetközi közigazgatási karrierre vágyókat az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar, a vízügyi mérnökképzés iránt érdeklődőket pedig Víztudományi Kar várja.

A Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar standjainál személyesen, honvéd tisztjelöltektől tájékozódhatnak a fiatalok, hogy miért is jó az egyetem hallgatójának lenni.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában január 12–14. között 10 órától 17 óráig tartandó rendezvény a látogatók számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További részletek itt érhetők el.

Kapcsolódó cikkek
honved tisztjeloltek

NKE HHK: felvételi 2023

2022. december 27. 9:34