Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Egyszerre három hölgyet köszöntöttek a székesfehérvári alakulatnál

Szöveg: Gyimóthy Levente | Fotó: Révész Csaba |  2021. június 12. 10:54

Ajándéktárggyal és emléklappal köszöntött két kerekévfordulós honvédelmi alkalmazottat és egy nyugdíjba vonuló zászlósnőt Koronczai Tibor alezredes, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnokhelyettese június elején, Székesfehérváron.

Székesfehérvár (3)

Dísztárgyat és dekrétet vehetett át kerek születésnapja alkalmából Bánkutiné Csuzda Ildikó és Urbán Marianna honvédelmi alkalmazott. Ildikó az ezred veszprémi híradó és informatikai központjának ügykezelőjeként dolgozik, Marianna pedig a katonai szervezet szolnoki híradó és informatikai felügyeletén végzi munkáját technikusként.

Székesfehérvár (4)

A nyugdíjas éveibe lépő Palotás-Tóth Judit zászlós munkáját szintén méltatta az alezredes. A felköszöntött katona 26 éve tervtáblakezelőként kezdte meg szolgálatát egy harcállásponton. Mielőtt Székesfehérvárra került, megfordult a sárbogárdi légvédelmi alakulatnál, valamint Kapolyon is szolgált személyügyesként.

A 43-as ezrednél töltött időszakban sok pozitív élmény érte, számos képzésen vehetett részt, így sűrűn gyarapíthatta tudását – árulta el a zászlós.

Székesfehérvár (2)

A személyügyi tiszthelyettesi beosztásból nyugállományba vonuló zászlósnőnek cseppet sem lesznek unalmasak a hátralévő esztendők. Két saját és három fogadott unokája mellett gyerekkori szenvedélyének, a rajzolásnak és festésnek is „hódolhat”.

Székesfehérvár (nyitó)
Székesfehérvár (1)