Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elismerték a repülőnapon dolgozók munkáját

Szöveg: Balatoni Kitti | Fotó: Rácz Tünde |  2021. október 15. 15:17

A 2021-es Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató előkészítésében és végrehajtásában résztvevők szakmai munkájának elismerése alkalmából rendezett ünnepi állománygyűlést a Magyar Honvédség Parancsnoksága október 15-én, pénteken, a Honvédelmi Minisztérium Lehel utcai objektumában.

RT1_3906

Az ünnepi állománygyűlésen tartott beszédében Sándor Zsolt vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese elmondta: a munka már a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató időpontja előtt csaknem egy évvel megkezdődött. „Közel ötezer fő vett részt a repülőnap támogatásában és biztosításában, közvetlenül a helyszínen, és sokan mások az előkészítés alatt dolgoztak. Azok a számok, amelyeket elértünk, jelzik azt, hogy volt igény a társadalom részéről arra, hogy jobban megismerjenek bennünket” – emelte ki, majd megköszönte a rendezvényen dolgozók munkáját. Azt is elárulta, hogy a következő repülőnap megrendezéséig nem kell az érdeklődőknek ismét nyolc évet várniuk.

RT1_3969

Ezt követően Sándor Zsolt vezérőrnagy átadta a 2021-es Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató előkészítésében és végrehajtásában résztvevők szakmai munkájáért járó elismeréseket. A HM Zrínyi Nonprofit Kft. részéről elismerésben részesült Kulcsár Gábor, ügyvezető, valamint Pilinyi Attila, a cég Kommunikációs Ágazati Igazgatóság Kreatív Tartalomfejlesztési Osztályának osztályvezetője.

Az eseményen – mások mellett – Takács Attila vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága szárazföldi haderőnemi szemlélője is részt vett.