Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Eredményt hirdettek a fiatalok katonai logisztikai pályázatán

Szöveg: Prodán András hadnagy | Fotó: a szerző felvételei, Magyar Logisztikai Egyesület |  2022. december 17. 13:01

Harminchét, a katonai logisztika iránt érdeklődő középiskolás hallgató kapott elismerést 2022. december 12-én, hétfőn délelőtt az az MH Anyagellátó Raktárbázis parancsnokától.

20221217_mharb_logisztika_kituntetes_01

Az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) a Magyar Logisztikai Egyesülettel (MLE) és több katonai alakulattal közösen 2022 tavaszán százötven, ősszel pedig háromszáz fiatalt szólított meg, interaktív pályaorientációs nap keretében. Közülük közel negyvenen fakultatív dolgozat megírásával is kifejezték érdeklődésüket a katonai logisztika területe iránt. A résztvevők élményeiket, tapasztalataikat írhatták le dolgozatukban.

Az MLE által meghirdetett pályázatra saját munkát benyújtó fiatalok most elismerést vehettek át, az első tíz helyezett pedig díjat kapott, amelyet Dr. Doór Zoltán az MLE elnöke, és Dolányi Sándor ezredes, az MH Anyagellátó Raktárbázis parancsnoka közösen adtak át a résztvevőknek.

Doór Zoltán valamint Kunyik Csaba szervező megnyitóbeszédét követően az MH ARB parancsnoka is köszöntötte a résztvevő fiatalokat: „A katonai logisztika érdekességekkel- teli kihívás, és állandó tanulás a modernizáció tükrében. Reméljük, hogy azok közül, akik itt ülnek, sokan lesznek majd kollégáink a jövőben” – majd kihangsúlyozta: „Ez a hivatás már évek óta nem csak férfiaknak szól. Egyre több nő vállal katonai szolgálatot és találja meg helyét a honvédségi életpályamodell keretei között alakulatunknál” – bátorította a résztvevő fiatalokat az ezredes.

Kapcsolódó cikkek
IMG_2640

Fókuszban a logisztika

2022. december 9. 11:14

lognap3

Logisztikusok napja Tatán

2022. december 16. 9:32